Публикувано на: сб, мар. 31st, 2018

Идеи за интересен уикенд

Уикенда е най-обичаното и чакано време от седмицата, защото тогава най-сетне можем да постим по късно, да мързелуваме и да се отдадем на приятни занимания. Ако обаче ви е омръзнало да прекарвате почивните си дни по един и същи начин и искате разнообразие, предлагаме ви няколко интересни идеи:

Обиколете града и направете снимки

Няма нужда да сте професионален фотограф или да имате практика, за да направите прекрасни снимки от града. Нужно е само малко желание, време и креативност. Ще се изненадате как пред обектива ви могат да попаднат неща от вашия град, които преди не сте забелязвали и как обикновения залез, сграда или птиците в парка биха създали една приказна композиция. В случай,че сте фен на портретната фотография, може да вземете със себе си ваши приятели на които да им направите фотосесия.

Запишете се на еднодневен курс или уъркшоп

В последното време еднодневните курсове и уъркшопове са доста добро решение за да направите деня си по-вълнуващ и да научете нови неща. Ако отдавна сте искате да се захванете с рисуване, писане, актьорско майсторство или ръчна изработка на бижута-намерете си такъв уъркшоп и се забавлявайте. Освен това на подобни места винаги може да се запознаете с интересни хора, които имат вашите интереси.

Творете на открито

Ако обичате на пишете, снимате, рисувате или да свирите на китара и пред уикенда времето в слънчево, какво чакате? Излезте навън и творете на открито без притеснения и страх. Парковете и градинките са идеалните места за целта а и не е изключено някой да прояви интерес към творенията ви и да спечелите нови почитатели и приятели.

Снимка: Пейка.бг

 

 

Коментари