Публикувано на: ср, мар. 28th, 2018

Ето за какво трябва да сме благодарни на бившия

Доста жени не обичат да говорят за бившите си и смятат първоначално,че тези хора не са им донесли нищо добро. Истината обаче, е,че всеки един бивш партньор независимо дали е гадже и съпруг не е бил случайно в живота ни и е трябвало да ни научи на нещо за да продължим.

Вижте няколко неща, за които трябва да сме благодарни на хората от миналото ни:

За добрите уроци

Дори да не се били сродни души и не всичко да е вървяло идеално, вие със сигурност сте научили много уроци от тази неуспшена връзка, които ще ви помогнат занапред да не допускате същите грешки.

Всички емоции, които сте преживели заедно без значение дали са негативни или позитивни са ви научили на нещо и са ви направили по-силни и уверени.

За спомените

Всички ваши красиви и съкровени спомени с този човек винаги ще ви носят щастие и усмивки. Дори да ви се иска да виждате само лошото в тази отминала връзка, не мога да отречете пред себе си,че сте имали и страхотни моменти и преживявания, които винаги ще стоплят сърцето ви и ще ги помните дълго.

Разбрали сте какво не харесвате

Всички лоши моменти и неприятни черти на характера на бившата ви половинка са ви помогнали значително да откриете какво не харесвате в даден човек. А това определено е от значение за вашите бъдещи връзки. Ако сте наясно какво не искате да виждате в някой, няма опасност да попаднете на негово копие, в което да се влюбите и да преживеете същите разочарования.

Коментари